Så där, då var mitt för säsongen, första brandlarm avklarat. 00.02 ringde Linnea och sa att de var larm på hotellet/nattklubb. Time too rise and shine. De var nästan lite komiskt eftersom de var precis samma larm som förra säsongen när jag åkte, vattenläcka som slagit ut en säkring, samma vakt och samma brandgubbe och jag.... Hur fort hjärtat slår när man ska tränga sig genom folksamlingen, hitta rätt sprinkel, utrymma hotellet, nattklubb, ringa brandkåren, jourhavande vaktmästare och samtidigt, "delegera" övrig personal på plats, ganska fort! Men de gick prima, de kändes så i alla fall, de är ju en 10 poängare när de faktiskt inte brinner. Men de är läskigt och helt sjukt att "lilla jag" har yttersta ansvaret tills DM är på plats. Men tack, tack att de var helg och öppet på brasset så jag kunde få all hjälp, alla var så himla lugna och fokuserade. :) 01.34 rullade jag hem, somnade ändå ganska fort. Nu ska jag jobba fram till 15.30, 12 h i morgon och sedan rullar jag och Emma hem, hem! Yey de ska bli så himla härligt om en snabbvisit!
 
 
 
 
 
Alltså de här tjejerna Malin och Sabina, de har torkat tårar, gett mig mat, dansat i neon och får mig att skratta varje dag. Jag är så himla tacksam över den skara människor jag har omkring mig här uppe. De lär mig nya saker varje dag, backar upp mig när de behövs och finns bara där varje dag! De är fint. Tack <3
God morgon.
 
12 timmar >Stöten mitt, jag och Sabina. De blir fint. Är inne i en vamp-period och sover inte så mycket, de är ganska jobbigt! Vecka 9's sista ankomster anländer idag, heja, heja! Alltså tänk att vi snart gjort sportloven och jädrar vad bra vi gjort dem om jag får säga de själv. Smockfullt på anläggningen men allt har liksom rullat på precis som de ska. :)
 
För er som inte vet tog min telefon ett spabad på en av HC's toaletter, de var en sorlig dag men världens-absolut-bästa-mamma har skickat mig en sådan fin present så nu ska jag bara få ett nytt SIM-kort sedan är jag back on track så att säga.
 
Hoppas ni får en fin dag. De ska jag ha. De snöar som tusan men tyvärr rör sig graderna runt eller över 0'an men vad gör de om hundra år...