Bohoo i dag åker jag tillbaka, de blir sorligt men de har varit himla härliga dagar. Final på Lindholms cup, Valdemarsvik vann! Taco och sushi- kväll och en tur ut till gryt där jag plockade fläder. Men ni vet ju vart ni hittar mig och jag vet (nästan med GPS) hur man hittar hem. Dessutom veta att de blir kul i TS också, såklart. 
 
Som härom kvällen när all kids lämnat lekhallen och de bara var jag och Nico kvar, självklart hoppade vi lite i hoppborgarna. Hur många gånger har man som liten inte drömt om just en sådan stund... Efter åt åkte vi en tur med bilen och pratade om allt och inget. Klättrade upp på toppen av grebbestad  och kollad på den fina utsikten.
 
 
 
 
I går efter jobbet satt jag mig i bilen för att avverka de nätta 52 mil jag har för att komma hem, så himla härligt att rulla in på furuvägen. Jag trvis förträffligt i Tanum, de gör jag men nu när jag faktiskt har bil och möjlighet att förflytta mig så är det de bästa av de bästa! I fredags skulle jag och Nico ut och dansa "bara en kort stund" tjena macarena, vi höll dansgolvet varmt hela kvällen! Men de var en rolig kväll och väl värt de ömma fötterna dagen efter... 
 
 Ni vet ju redan hur jag jobbar- ingen spegel får passeras utan ett förevigande, i detta fall mitt i ett dans moves.... ;)
Mamma efterlyste äventyr och tipsade om "munkarna" i Grönmad. Så när Felicia kom förbi på en snabbvisit, från Kungshamn, i går packade vi in oss i bilen och efter ett snabbt stopp för att köpa räckmacka var vi framme. De är bara några kilometer härifrån och så himla vackert och maffigt! De är klippformationer efter inlandsisen. De blev en hel del bergsklättring, självklart hade jag klätt mig noga i klänning och ballerina..... Helt optimalt. Inte.