Vaknade men ont i HELA kroppen "min" säng hos mamm är som ett tortyrredskap, trotts de och trotts alldeles för lite sömn rullade jag ur sängen  för att genomföra min lovade rastning av hunden..... En fot framför den andra de första 10 stegen sedan går de inte att vara trött, arg eller ledsen längre när man hör fåglkvittret, ser den extrema grönskan, daggens små pärlor, och solstrålarna som silar ner mellan grenarna, lyckorus i hela kroppen sommaren är här!!!
 
(Oh lord ursäkta min hobby-filosofiskasida  men det är verkligen så fantastik just nu)
Jag är upp yey! Känner mig som en el Zzombi, jag ser lite suddigt och hör lite dåligt men det hör till! Jag fick världens roligaste nyhet i morse av Natacha, Linda har fått sin lilla bebis! Jag har kännt Linda några år genom Natalie och alltid har hon pratat om hur gärna hon vill ha barn och nu är hennes lilla dotter här, wiii! Ska för övrigt springa ner och möta upp Natalie om en liten stund för en tur på stan.
 
Tänkte postat en önskelista lite senare, oh yeh going for 22....
 
Har faktiskt försökt göra lite nytta i dag men tvättstugan var bokad (vad synd...hehe) och när jag skulle kopiera nyckeln efter att ha gått med mitt ny-fönande hår i 98% luftfuktighet- hej skatbo. så fick jag inte kopiera den, douhh!
 
 
Ganska snart har jag varit vaken i 24 härliga timmar, det är de som blir lite dumt när man hoppar in sista minuten, men de funka, frågn är om jag kommer upp igen om jag lägger mig......Känns svåt zzZz men jag har en lista att bocka av bye!! Ha en bra dag kära ni.:)