I nästan två och ett halvt år har vi hängt i hop jag och min samsung. För att vara någon som är radioaktiv och inte ens kan kolla på saker utan att de går sönder är de en lång tid. Men fasen vad trötta vi är på varandra nu, kameran orkar inte mer (sefies) skärmen är spruken, den blir överhettad och laddar ur alldeles för snabbt. Den går inte ladda..... Men i mars är vår resa slut. Frågan är vem jag ska välkommna som min nya allra trognaste följeslagare. De känns som om jag kanske ändå villa en iphone... Klurigt och dyrt som tusan.
 
Ikväll ska vi på MOVITS jag har visst ställt upp som chaufför men de är lika bra, efter som jag ska jobba i morgon. De ska hur som helst blir jättekul. Extra roligt efter som Johanna är här över helgen :D
'
JOHANNA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så vad händer i stöten. Rent belägningsmässigt går vi i år pluss, vilket är fantastiskt roligt efter ganska tuffa tidigare säsonger, de betyder att vi har mer jobb. Vilket också är roligt. Just precis nu har repan gått in i någon typ av kollektiv dipp, de spelar ingen roll vem jag pratar med så vill alla bara här i från, hahah! Men så är det, de går upp och ner och de är slititigt att aldrig komma från jobbet på riktigt! Vi gör allt på jobbet, roar oss, jobbar, äter ALLT. Smekmånaden är över, man fräser i från och i frågasätter... Jag hade mega dipp häromdagen och vill inte gå upp ur sängen, så de gjorde jag inte heller förens på kvällen när vi hämtade Gustaf på flyget i Mora. Men de var vad som behövdes för att jag skulle komma på banan igen så i morgon far jag, Sabina, Malin och Matilda till Mora för en tjejdag i en stad som har både Ica maxi och HM hahaha, wihoo!
 
Lovar att ta med kameran så jag kan bjuda på lite bilder.
 
Vädret, igår var de sol, annars grått. Vi har ca 120 cm natursnö vilket är så himla vackert och härligt i backarna. 
 
På söndag börjar "danskveckan" jag utalar mig inte närmare kring den men atte, den brukar bli spännande.
Fabian och grabbsen gjorde en video- lite så här upplever vi vecka 6 ;) 

Bladers Unchained - Freeride

Lyxdag! I dag jobbade jag 8-11.30 sedan hoppade jag ner till spa:t och ansiktbehandligen jag bokat. De var dem bästa 45 minutrarna på en hel evighet! Jag fick peeling, mask, huvud och nack massage! När jag skulle hem hade jag fått två paket från dun-dun, Moi. En våg (inte så kul men nödvändigt) och ett skärp och en halsduk från Ralph Lauren rean! Halsduken är så fin, grå stor och mysigt och skärpet är i mörkbrunt läder. Om jag inte bode i ett ständigt mörker skulle jag visa, men de får bli en annan dag. Ohja, jag har ju glömt skriva att biljetterna till Summerburst är bokade och klara hotellet lika så. Bra vecka helt enkelt! :)