Den här går om och om igen, tänker på min farmor ♥
 
 
 I går fastanade jag framför Bully tårarna rann nästan hela tiden, se den och agera!
 
 
Jag har varit elak när jag var liten och kan också se (nu) att jag har varit i allra högsta grad delaktig i att frysa ut människor under min skolgång, men från min sida var de aldrig med ”flit”, (eller de skulle vara fel och säga, jag kände flera gånger att de inte var okej men av feghet vågade jag inte agera)och de var inte alltid jag förstod att jag faktiskt sårade någon! De gör mig inte mindre skyldig en någon som medvetet mobbar någon men de är viktigt att komma i håg vilket enormt ansvar man har som vuxen att man säger ifrån när någon gör fel! 

 

Era jävlar, här ligger jag och snorar och är sjuk, i ett desperat försök att få lite omtanke bloggar jag om det... Jag förstod någonstans att blombud med en choklad-ask kanske inte var rimmligt. Men en liten kommentar, kanske två? Hur många kommentarer om att de är synd om mig har jag fått? INGEN!!   Det här ska jag komma i håg........
 
 
 
 Ni får avsluta meningen själva....
 
Natalie har sagt att jag inte får glömma och säga att jag skojar, alla förstår helt enkelt inte ironi, så ja jag skojar eller ja mest i alla fall..... ;)