Natacha frågade om hon skulle komma upp med thaimat, mycket gärna! Thai och mys, och sedan en ny dans koreografi som Natalie håller på att öva på, faktiskt inspirerad från min bror :) Jag har några bilder och en video men jag tror att jag ska besparar er från dem, hihih! Myyysig kväll hörnski! Perfekt bästis-mys väder! Alla väder är bästis väder men ni fattar, höö! Helt över speedad är jag också så jag tror jag rundar av här och önskar er en god natt!
 
Ni får en klassiker jag och Natalie i @Vadstenas #solnedgång, så där konstnärligt och graciöst som bara vi kan kan....ehehhe..
 
Våren är ju minst sagt på ingång och så även bal-och studenttider! Jag hade så himla, jäkla, jättekul på min bal!
Jag köpte min klänning i Kina, sprang helt oväntat på den i en jättesöt bröllopsaffär och kände att de var kärlek vid första ögonkastet när den dessutom passa var det bara att slå till!
 
Skulle jag köpa en klänning i dag skulle jag vara ute i god tid och chansa genom att beställa hääääär i från och sedan fixa till den om det skulle behövas!
 
Några bilder:

Ebba-Olivia, Jag och Natalie                                                           Jag
När hatten är på är det dags att gå! ;)                                   Jag jätte, jätteglad!
Bunos dias amigos! ;) Påväg hem från jobbet, måndags lyxade till de och äter frukost på ett bageri, slank inte helt oväntat ner fint! 
 
Väntar på att klockan ska bli tio så jag kan kolla på tavlor, så hoppas jag att tvättstugan är ledig så jag kan tvätta, kul......