Vi börjar med ett bildregn från den här härlig dagen! 
 
 Linnea och Malin hälsar påsken välkommen till Stöten notera gärna påskriset. De är inte lätt att få ris på ett fjäll ska ni veta.
 
 Felicia och Matlida redo för backen, vi var inte alls avis som stod kvar inne.....
 
 
Men lika glada kämpade vi på ändå jag och den där Malin-bönan.
 
 På kvällen tände vi grillen och grillade hamburgare och korv.Vi bad Gustaf sätta på högtalarsystemet nere på skidtorget och hade så där orimligt mysigt som bara vi kan ha. Bästa, bästa tjejer!
 
 Men så gräddet på moset, pricken över i:et , o:et i boomet osv.... Var när vi fick åka pistmaskin. Tre tjejer i varje klämde vi in oss och vi fick den bästa och åka i backarna där man behöver vinsch=pirr i magen. Sedan 88 hade han kört pistmaskin, vår maskinist (?) han tyckte nog att de var lite mysigt att ha oss med för han ville liksom aldrig släppa av oss. "Ska vi inte ta en backe till" två timmar åkte vi runt, lyckliga och glada.
 
 
I går var de våffeldagen och naturligtvis åt vi våfflor. Idag var jag tillbaka i stor-repan efter två veckor på mitt. Härligt eftersom de blir ganska ensamt där borta :)
 
 
 
Felicia och Malin i våffelstugan!
Hej Tisdag
 
 
Igår var de måndags-tipi så jag och fåglarna var ute och jazzade, vi tog pulka hem på kvällen, jädrar vad de gick vi har gjort de förut men de finns partier man alltid får gå men inte i går, stjärnklart, kolsvart och tyst susade vi ner  i liften och hem. De var nästan så jag fick nypa mig i armen för de är sådana korta men fina minuter jag kommer tänka tillbaka på när de här är slut.
 
Idag har vi tagit gruppfoto. Sedan åkte jag och Sabina till Lindvallen och fikade och fönstershoppade innan vi åkte till Ubbes och åt thai. Mycket kan man känna sig trött på men tjejerna här uppe hur skulle jag överlevt utan dem?