Åh idag när jag kom hem från jobbet hade gänget lagat julbord delux! Janssons, sill, prinskorv,  sabinas köttbullar,  tre sorters lax, potatisgratäng, ost..... Och de var precis vad vi behövde vi skrattade så vi grät när vi berättade om harrys kvällen!! :) Mysigt att bara ta de lugnt tillsammans. Och inte prata jobb.
I morgon är de 12 h som gäller men de går fint! De är jag och Felicia vi är ett bra team!  
 
 4 av 10 :)
Juelen 2014~
 
08.15 den 24/12 slog jag upp mina blå men låg kvar i sägen och kollade när de började ljusna utanför. Vid 12.00 efter julbrunch traskade jag upp till repan och hämtade paket från madre♥ Hann hem och öppna paket och äta choklad innan jobbet 15.30. De blev tyvärr ingen harmonisk julaftonskväll utan ett kaos eftersom torsdagen var en stor ankomst dag och inget, absolut inget fungerade. Men lite spänning är ju kul..... ;)
 
Den 25 överraskade jag inte bara mig själv utan alla andra också när jag ville med ut. Vi åkte till Harrys i Lindvallen där Gusaf lärt känna de man behöver känna för att få vip bord.  Den kvällen mina damer och herrar var den galnaste i hela mitt liv, eller på väldigt länge i alla fall. Drinkarna slutade aldrig komma in. Inte champangen eller shotsen heller...... Vi dansade som tokar och lärde känna fyra nya fina människor.  De bästa hade naturligtvis varit om kalaset bekostats av någon annan en oss, haha *panik fnitter* Men faktsikt så har jag en ganska stor "gå ut budget" att ta av, efter som de är så extremt sällan de händer.  :)
 
 
 
 
 
 
 
Att ha någon/några att sakna, de är en lyx! De var en lärare som sa de en gång i Vadstena och jag har tänkt på de ganska mycket sedan dess och försöker komma i håg hur lyckligt lottad jag är som har både familj och vänner som jag saknar dagligen när vi inte ses. Men i kväll när jag ringde mormor och morfar fick jag något i ögat...
 
I morgon ska jag jobba 14.30-22.30 ingen Kalle alltså, jaja. 
 
Okej så Joel och pappa åkte hem idag, de var såklart tråkigt men vi hade så roliga dagar. Och bra skidåkning. Och fjället har varit SÅ VACKERT!