De här måste ju ändå ses som en "improvment"? Är faktiskt lite halv nöjd, kan inte ni snälla säga vad ni tycker, loves? Min "studio är ju inte optimal inte heller mitt fotbollsrunda ansikte, för att inte talla om "belysningen" men annars? Nå, nå nåååå?! :)
Städat med tandborste i badrummet och rensat avloppet #Wherismyboyfriend?!  Mycket välbehövligt om än snuskigt! 
 
Jag känner mig nöjd dock, har ju inga direkta housewifes skills men det här måste ändå plocka poäng?! Men lova att inte sprida ordet... En gång är en fång för mycket (tur att jag INTE gjorde naglarna idag)
 
Passar på att bjuda in er i mitt badrumsskåp som för övrigt måste vara de folk "snokar i" mest när de få chansen, personligen skulle jag aaaaldrig göra så.. ;)
 

 
 
 
 
 
 
Tjosan, tjosan alla blogg diggare! 
 
Vaknade av att Jehovas plingade på dörren... Öppnade INTE då jag inte var "klädd" tror de var bäst för alla parter. Blir så himla rädd när de plingar på dörren och vill egentligen aldrig öppna om de inte är någon jag vet ska komma eller någon jag känner, trotts de så öppnar jag nästan varje gång, så typiskt mig! (Brevbäraren har börjat använda mig som någon typ av vätskekontroll, hahah bueno!
 
Tänkte att jag skulle baka något i dag, betala räkningar och eventuellt fixa naglarna! Jag har tjatat om mina naglar i flera veckor  men jag kan inte betäma mig är de en bra eller dålig "investering" (Mamma behöver inte svara!)
 
 
Bilder på dem fyra saker jajg använt flitigast den senaste veckan, bikini, solisar, örhängen och favvo skorna som får mig att känna som Sporty Spice, yeh!