Wiii klar med tvätten! Årets sista tvätt och årets sista frukost, höhö, okej jag ska sluta med "årets sista" nästan allt är årets sista!
Det känns mycket bättre nu från botten till toppen och jag känner mig super taggad på 2013!
 
Medan jag väntade på den sista maskinen sprang jag ner till arbetsmuseet, älskar att gå och strosa där, fina utställningar, trägolven luktar...trä... och så är det lugnt och fridfullt!
 
Mår inte så bra dock har en tryckande huvudvärk som gör mig illamående! Den är ganska diffus, jag har inte jätte ont och mår inte jätte illa men kombinationen är obehaglig och jag känner mig slö!
God morgon, sista morgonen på 2012.... Blir alltid lite vemodig på nyår precis som jag blir natten innan min födelsedag, alltid svårt med avslut! Väntar på att min tvätt ska bli klar, jag är lagom glammig och kör tvättstugan ;)
 
Betalar räkningar också, hittade inte min dosa i går och fick P A N I K men nu när jag rensade ur hela garderoben hittade jag den lilla rackaren!
 
Ha ett fantastiskt nyår puss käraste
 
Bilder från årets arkiv! Tack för det här året ♥
 
 
 
 
 
Letar efter satin sängkläder på rean! När började jag leta efter bomullssatin sängkläder, eller sängkläder överhuvudtaget?! Vad händer, är det här på riktigt? Men ska köpa ny säng och tror jag ska ha två separata täcken i stället för ett stort.... Jag hade ett stort i Malaga men det var så himla tungt, förvisso var det i dun men ändå....? Eller vad tror ni? Jag tycker dessutom att det blir finare när man bäddar om man har två täcken :)