Nu måste jag springa till jobbet idag är sista dagen, sedan är jag ledig tills på söndag morgon! Woho och på måndag kommer mina pengar som föevisso enbart kommer gå till skulder men en då! Ska kika på nelly rean en sista gång och beställa en ny tele! Väntar på ett hemligtpaket, jag hatar när jag skriver så här efter som jag, när paketet kommit och tappat sin glans kommer har glömt vad som var så hemligt..... Framför allt HATAR jag när andra skriver så.OH hjärtat, skypade med juan häromdagen, gullet vi lekte "wher is Juan, dundun PIKABOOOOO!"
Jag har jobbat ganska mycket den här veckan men jag trivs bra där nere på s/s byssan speciellt nu när gästhamnen är kanonfull och turisterna är här.

I går kom Olle in, ett av orginalen vi har här hemma, men han kom inte ensam nejdå med sig hada han 11! anteckningsblock....

Olle: Vad heter du då?
J: Johanna
O:Bra skrivner de!
J:Okej
O:Skriv på heeeeeela sidan skriv Johanna flera gånger
J ehh okej...

Sedan fick jag skriva min mammas namn, min pappas, de andra som jobbar på jobbet, att han gillade skinka och filmjölk men fram för allt fick jag skriva olle på alla håll och kanter, i 11 block! Hahahah

Nu i kväll åkte jag och bada och gick runt viken med josch/josse  nu ska jag gör ansiktsmask och hänga med skarsgård som jag skulle dööö för!


Kolla in sötan ujuj gamal bild back in the days när josse och jag kallade varandra för pulikis och stjärtis, haha , när man kunde vara säker på att kom jag så kom josse, vi levde rövare i Holmtebo skogarna och kröp omkring i pappersinsamlingen på sörby skolan haha, hon var min bästis i nöd och lust! :) <3
Jag ska börja blogga igen, yes indeed! Just nu knäppte jag på true blode, the only drug i use! Ska springa ner och blanda kaffesump med honung och kleta in i ansiktet! Mycket njutningsfult! Ta ungefär tre matskedar kaffesump och två matskedar honung, blanda i lite havregryn så blir den inte så rinigt, de är verkligen kladdigt! HÄR kan ni hitta de bästa "hemmaspa-ansiktsmaskerna".

När jag var som värst gjorde jag ansiktsmask så fort de fanns tid över flera gånger varje dag hahah, men jag tycker de är så avslappnande! Allra bäst funkar dem efter duchsen eller om man ångbadar ansiktet över varmt vatten i ca 10 min! Ha ALDRIG masken förlänge de kan förstöra hunden mellan 15 till max 40 min är lagom :) Återfukta efteråt.