I går hämtade jag äntligen ut min nya kamera och idag har jag provkört och jag älskar den redan! 
Om ni inte vill se massor med bilder på mig är det dags att byta blogg NU!!♥
 
 
 
 
 
 
Hemma efter ett dygn på jobbet, ska hämta ut min kamera hyra film och krypa ner i soffan, vilt liv jag har höhö. Jag ska titta på en lägenhet i morgon eller på tisdag och har sökt ett jobb som tar mig till Spanien i tre månader, Jag vet inte vad jag ska hoppas på lägenhet eller jobb, jobb eller lägenhet! 
 
Bueno träffade en väldigt "meidial" teje i går (MADRE MIA, GUD FADER, AMEN bless my soul). Alltså gåshuden jag fick när hon berättade om saker hon upplevt. 
 
Hahah jag skulle skicka den här bilden som vykort men den gick inte igenom, BOOOO! Det värsta eller bästa är att den här bilden är mer smickrande omgjord en i orginal hahah! 
 
Ska snart åka till jobbet och jobba dygn, jag tror att det är nya klienter som jag aldrig träffat, spännande (och skulle det nu vara någon som läser min blogg och inte vet vad jag jobbar med dra INTE några förhastade slutsatser hahaha ;) )
 
Fick precis ett sms som sa att paket väntar, wiho har beställt en kamera!
Ja, jag förbrukar kameror som underkläder, men det är inte med flit! I alla fall ska det bli kul, måste springa hundrana ska ut en snabbis också bye bye ciao
 
 
Juste vi har en snögubbe på trappen, det började nämligen snö i går och tro fasen att snön ligger kavr i dag :( BOOOOO