Vad hon kan baka den där fröken Österström! Eller? Haha har stått i köket heeela eftermiddagen, mintkyssar, snickerskaka, kola och mjukpepparkaka har jag klarat av, pjuu! Skulle vara härligt med något saffrans-aktigt också vi får se åter kommer!

Julmusiken dunkar för fullamuggar, haha!

Imorgon ska jag jobba hoppas jag mår bättre, vaknade i natt av huvudvärk...

Besito


Hoppas du har de bra gullet, saknar dig!
God morgon! Nu ska jag skynda mig till biblioteket och ut på en lång promenad! Mår inte så bra har ont i öronen, munnen och magen?! I natt vaknade jag av att jag låst min mobil alltså pinkoden, de hela är så lustigt för jag laddade mobilen igår kväll ställde klockan och somnade, vaknade av att jag febrilt försökte låsa upp skärmsläckaren men de mobilen egentligen ville ha pinkoden?!?! Varför jag blir så sur, så kan de väl inte vara okej om mobilen dött men att den bara heltplötsligt kräver pinkod come on? Och kul att jag börjat trixa med mobilen i sömnen, NEJ!

Jaja jag har varit vaken sedan 7 kollat på bonde söker fru och Pan Am
, Pan Am är min nya favorit :)
Bueno hasta pronto besito Jhs
Om ni missat Pan American så handlar de om flygvärdinnas glansdagar på 60-talet! Underbart!
Har jobbat hela veckan vilket var fab har längtat efter de så mycket! Torkat tårar och snor på dagis de är min nya grej ;)

På tisdag ska jag börja träna med damlaget i fotboll.... Skulle prova lite och följde med Pontus till gymet oufff... Jag kommer dö har ALDRIG varit så här otränad, hemskt!

Daniel och jag♥