Förmodligen den kändasta bebisen just nu är de här lilla gullet som blir extremt rörd över sin mammas sång! Klippet var inte alls som jag jag trode så har ni inte kollat så kolla!
 
 
 
Föstår inte hur mamman kan forsätta dock, får lite ont i hjärtat och vill bara krama lilla skrutten!
 
 
De börjar verkligen dra ihop sig- 1 månad tills jag börjar min säsong i Stöten, galet! Jag tycker de är så himla svårt med skidkläder, jag är ju inte någon rutinerad skidåkare och har verkligen inte den "rutinerad/oversizade/baggy looken" utan mer Olga-from-Russia/päls och dun....
 
Jag gjorde ett mini-inspo-kollage (Polyvore.com)
 
Tycker även Sofi Fharman och "Blondinbella" är bra skidinspo
 
 
 
 
 
 
 
I går hade jag och bestie mys-söndag (ni får ursäkta att jag ligger lite efter i bloggandet hela tiden) vi åt massor god mat och glass.....Ouppss! Illuminati var väl kanske den hetaste potatisen på bordet, tänkte lägg upp ett klipp här men vågar inte, fegtjejhej! Jag tycker de är obehagligt när folk vänder och vrider och gräver i allt för att hitta tecken och de är precis vad alla "illuminati-fans" gör. De är egentligen så töntiga saker men ändå så blir de obehagligt!
 
Idag har jag varit ledig, lunchade med Jennie och gick en tur på stan, bläää vad mycket folk haha, kände mig helt  folkskygg men alla kids har ju lov nu!
 
Resten av veckan ska jag jobba och städa och börja packa. Kanske ha en sista sleep over innan jag tömmer lufftmadrassen! :(
 
Sommarbild- faktiskt den sista bilden på mig och Natacha där jag var 21, jäklar vad ung vi såg ut ;) ♥