Hej bloggs hänger på jobbet och väntar in att läkarstationen ska öppna vid nio. Har öroninflammation i båda öronen och något i halsen, ingen feber idag dock.  Vi får se vad läkaren säger idag. Smittar öroninflammation?  
 
Annars, vecka 9 närmar sig slutet, vecka 10 åker the boss och halva repan hem, så om jag nu skulle bli sjuk passade dessa dagar bra.  Håller på att säga upp min lägenhet och de ska bli så skönt när de är klart,  jag älskade lägenheten,  de gjorde jag verkligen, men vi var klara med varandra :)
 
 Korvar ♡
 
 
God morgon. 
Sitter på jobbet,  börjar om 20. Igår var jag ledig och gjorde absolut ingenting,  sprattlade omkring i pyjamasen,  läste och kollade på tv. På kvällkvisten svirade jag om och begav mig upp på TacoTisdag på brasset. Som om köket kännt på sig att vi var lite vissna bjöd de på valfri dessert!  :) De passade utmärkt efter som jag på väg till brasset möte Arvid påväg till gymmet,  vi beslutade att om jag stod för kalorintaget skulle han stå för tränandet, works for me. :)
 
 
Yolo, Stockholmsveckan är här.
 
De är såklart superkul men jag kommer inte bli ledsen när vecka 10 är här. De har varit 3 intensiva veckor med full anläggning. Trotts väder, systemkrångel och vattenbrist har de gått relativt smärtfritt. Idag slutade jag vid 1 efter de har jag sökt jobb, betalat räkningar och nu väntar jag egentligen bara in afterskin/work i kväll kära vänner ska klackarna slås i tipitaket de lurre
 
Bra utsikt från soffan.