I går kväll hade jag filmkväll delux. De var så himla mysigt! Jag kollar nästan bara på serier,  de var länge sedan jag kollade på en film. Först kollade jag på "förr eller senare exploderar jag" Jag ger den 4/5 jhs toasters. Rekommendera att
man laddar upp med näsdukar och personligen tycker jag att de var en film man vill se ensam! 
 
Sedan såg jag "Maleficent" SÅ BRA! Jag vill så himla gärna se den på bio också. 5/5 toasters! 
Den var allt de man minns att Disney brukade vara.  Kärlek, de onda och de goda, färgsprakande, spänning och väldigt, väldigt  klyschigt. Kommer försöka få familjen att se den med mig redan i kväll!!!
 
 
 
 
I helgen har jag min första lediga helg på en hel evighet! Jag började med zumba på morgonen och de var så himla kul! Vår zumba lärare är bäst! Sedan packade mamsen, jag och Pontus in oss i bilen till Västervik ingen skulle egentligen ha något, ändå kom vi hem med bilen proppfull, skor, jackor, spegel, kuddar, smink och kläder.
 
Väl hemma köpte P och jag pizza, gick ut med hundarna och nu kollar jag på "för eller senare exploderar jag" boken är så himla bra. Som vanligt lever inte filmen upp till de även om de känns som en bra film!♥
 
 
 "What's in my samsung" Jag har en vit Samsung galaxy s2. Den har varit så snäll och låtit sig tappas precis överallt hur många gånger som helst, legat ute i spöregn och snö i snart två år men nu börjar den ha gjort sitt.  Men jag tänkte ändå välkomna er in till mig och min trognaste följeslagare.
 
Bakrundsbild-Naturligtvis är de Alexander Skarsgård som gör mig sällskap.
  
Favorit appar- 
1.Insagram. Lite som en drog.
2.Sparbanken. Alltid spenderar byxorna på!
3. Storytel. Lyssnar på ca 2-3 böcker i veckan.
4.Hemnet.  Drömmen om ett hus vid havet.
5.Snappchat. Underhållning.
6.Zalando. Alltid shopping redo.
7.Polyvore. Tidsfördriv där man kan göra kollage♡
8.Seqr . Betal app i fall de krisar och plånboken är hemma. Men akta för man köper på krita!!!
 
 
Vilka ät era favorit appar?! :)