När jag var liten drömde jag som många andra om att bli filmstjärna, en gång när jag satt på swebuss mellan mamma och pappa lyssnade jag för 1000 gången på "sound of music" samlingsskiva, plötsligt befann jag mig inte längre på bussen utan i Alperna, trodde jag tills min granne försiktigt klappade mig på axeln,
-Ursäkta du sjunger högt.

Till min förskräckelse kollade hela bussen på mig men jag var inte så gammal 7-8 år så jag kunde komma undan med det jag fick till och med en liten applåd, haha…..

 
 
 
 

Åh käraste vad länge sedan jag skrev här, så mycket roligt som hänt men ord som just roligt, de går bra, underbart och synonymer till dessa ger mig en förfärlig skrivkramp de kan inte hjälpas.

Jag ska försöka bättra mig funderar på att köpa en ny kamera, ingen! Ibland känns de som de räcker med att jag kollar på saker för att de ska gå sönder….  Kunde vara en superkraft, men eh nej!

 För att sammanfatta Juni så har de som vanligt varit en hektisk men ack så rolig månad, jag åkte som bekant till Frankrike intog inte en enda baguett, men desto mer fallafel, jag fyllde 19 (21) jag har börjat på mitt nya jobb, min bror fyllde 16 och jag hann äntligen träffa fina London bon Denise så har de varit både midsommar och nationaldag… pjuu!

I dag åkte jag och G och S till Gryt som den kyrkråtta jag är satt jag i kyrkan ett tag och tände ljus, mysigt!  Har ni vägarna förbi så är kyrkan öppen på dagarna nu under sommaren, well hunipie jag vet att inte alla kommer in i kyrkan känner någon igen sig EBBA, så tog jag en flaska dopvatten jag kan skvätta på dig :)

I dag är min sista dag som 20 år! Tiden går så fort, inte bara när man har roligt….
De har helt klart varit ett prövande år men ganska mycket motgång, men nu när de lider mot sitt slut är de också ett år som har gett mig så himla mycket!

Jag ser verkligen fram i mot 21 tro de eller ej, jag är säker på att de kommer bli ett magiskt år!