Idag har jag jobbat, pjuhh, jag var den enda som varit på avdelningen tidigare och då är ju jag också vikarie, de var ganska speciellt jag fick en helt annan roll och ansvar. De var faktiskt roligt, jag fick ta hand om lämning och hämtning, se till att alla barn fick nya blöjor som de skulle, att laktos fri, fick just laktos fri, fylla i olika listor med sovtider, matintag m.m. Plus att jag var den "kändaste" fröken på dagis just idag, då drar sig ju barnen till mig lite extra.

De andra fröknarna var väldigt roliga och vi de var rock 'n' roll på dagis, haha vi har dansat och målat som tokar. De var gulligt i torsdags när jag var och handlade sprang jag på några barn från ett av dagisen, jag så dem inte men hörde ett "Men heeeeeeeeej Johanna!!!!" De var gulligt

Ja just nu blir jag extra glad av dagisbarn, haha :)Hon är så gullig men så jobbig att dela säng med.....
De är så fint nu med soluppgångarna/nergångarna! Har samlat på mig ett helt lager med sådana bilder, men de två nedersta är nya sedan idag!Var
hos pappa i helgen och hälsade på vi myste mest, provade att åka långfärdsskridskor Madre mia haha jag och Joel dog av skratt!
Telefonen ringde, jag svarade nervöst med den nyligen inövade frasen -Stocklycke vandrarhem Johanna.

De var min första gymnasiepraktik sommaren hade precis tagit sina första staplande steg och berget skiftade i gröna nyanser. Vi skulle städa, ta i mot gäster, diska, duka fram och av frukost och hjälpa till och se till att gästerna på de lilla vandrarhemmet hade de bra. 

Mannen i andra änden av telefonen undrade om jag kunde kolla efter en Jenny Andersson, han lät absolut inte otrevlig men jag fick ändå en känsla av obehag, jag förklarade att jag tyvärr inte fick ge ut namn på några gäster.

-Men snälla du de är ju min fru jag frågar efter, de kan du väl hjälpa mig med?

Den känslan som innan känts olustig kändes nu jättefel!
Varför ringer man och letar efter sin fru på ett vandrarhem?

De hade han flera förklaringar på men jag fick aldrig höra dem efter som jag gav telefonen till ägarinnan.De var förmodligen inte alls något konstig ändå minns jag de så väl .

Jag hade så himla roliga veckor där uppe jag och Ebbis, Jennifer och Jenna.