Olala! Idag var en dag vill jag lova. Många arga gäster, inte bara lite missnöjda utan, snart kommer mitt huvud lämna kroppen och flyga av, av all ilska- arga. De nöjer sig inte med att säga att de är arg utan de vill gärna att de ska svida lite för oss också, om de lyckas nja.... Jag tycker jag är ganska tjockhudad. 
 
Men de blev faktiskt roligare och roligare på jobbet. De var ett amerikanskt par här för att hämta sin Volvo, tydligen har Volvo något sådant att man kan få hämta sin bil här i Sverige. De låter svindyrt men kul. Jag blir nästan lite star struck av amerikaner jag vet inte varför men de är inte så ofta man stöter på dem i vardagen, haha! Vi pratade på lite, de bode någonstans i sydstaterna minns inte riktigt, men hennes mormor var svenska (emigrant) Jag fick beröm för min engelska (jaaazzz) när min engelska kommer på tal annars är de för att jag låter "amerikansk" men de tyckte jag lätt brittisk, då blir mamma glad ;)
 
Och trots att jag är urusel i baren och skakar så mycket av nervositet att de skvimper tycker jag att de är riktigt kul. Faktiskt levererar jag irishcoffe som en chef! "De där har du i dig" "Du kan din irish" Jojo- så låter de när jag blandar denna svåra drink! Hahaha 
 
 
 
 
Idag rammlade jag ur sjöboden 07.58 för att hämta tvättkortet. Jag hade bokat tvättid mellan 8-10.00 när jag kom dit var de en annan tjej där som haft tiden innan mig. Båda var nog ganska trötta, hon för att hon tvättat sedan 06.00 och jag för att jag precis vaknat. 
 
J- Ursäkta kan jag börja tvätta?
 
Norsken- What?
 
Jag trodde hon var tysk och började prata engelska. De gjorde vi till hennes man kom och de pratade om mig på norska, hahaha! 
 
J- Förlåt men vi var nog lite trötta båda två, jag är faktiskt svensk.
 
Två förvånade huvuden kollade på mig, haha. De kändes väldigt trångt där inne för en stund......  
 
Nu när jag stod och hängde min tvätt i godan ro ser jag hur en monsterbåt försöker ta sig genom hamnen. De får liksom dra sig fram mellan båtarna förhand mer en att köra in. Plötslig är de igenom och bestämmer sig för att förtöja i vår terass. Aldrig har jag varit med om ett mer "gevalia- när du får oväntat besök" ögonblick. Hahah, de var lite kul.
 
 
 
 
 
Idag jobbade jag tidigt 06.45-14.45 så härligt att sluta och ha lite dag kvar. De var mitt första tidiga pass annars jobbar jag bara mellan. De var mysigt att komma till jobbet, lugnt i repan men fullfart i köket som lagade frukost. Jag hade sällskap av en väldigt berusad man som dessutom behagat hålla mig vaken halva natten genom att sjunga ungefär varenda Thomas Ledin låt som någonsin spelats på bryggan utan för oss.... 
 
Men när dagen kom igång har de inte varit en enda lugn stund, mina fötter trillar snart av. 
 
Nu kollar jag på "indian summer" och ska sova tidigt.