Hej nu ska jag åka till jobbet känns helt okej, alltid lite jobbigt inför en "jobb-natt" men efter som den här kom "out of the blue" har jag inte behövt oroa mig innan ;) Har varit mycket på förskolan nu de senaste veckorna (vågar inte säga dagis längre pedagogerna blir så arga;) ) Barn är så härliga, roliga och kloka! Här får ni några citat
 
"Du är ingen stor fröken, eller i alla fall ingen stor, stor"
 
"En av våra gästers mamma har dött, om man inte har en mamma kan man få en ny.... Om man ser någon som ser snäll ut kan man fråga om det kan vara ens mamma..."
 
"Nu måste du vara ärlig! Pratar du sanning eller skojar du? Man får skoja men då måste man säga det efteråt?!"
Jaja ha en bra kväll pusshej!
 
 
Den här videon får det att suga i magen, lite som svindel! Jag skulle få PANIK! Samtidigt som det är alldels fantastiskt!
 
 
Kom och tänka på när jag var på västkusten med farmor och farfar och min kusin Elin! Vi hade suttit i bilen hela dagen och när vi väl kom fram ville vi bara bada, sagt och gjort på med badkläderna och i väg. Jag har alltid varit den lite "vildare" och Elin den kloka och eftertänksamma! Så innan någon ens hann nämna något om maneter (som jag helt missat är standard på västkusten) hade jag hoppat i från en klippa, paniken när jag försent påväg ner i vattnet ser dessa slemmiga varelser.... Gråtandes och skrattandes i panik försöker jag förbrilt passera och hitta någonstans att ta mig upp! Farmor står och vrider sig av skratt och Elin vet inte riktigt vad hon ska tro (jag kan ha varit lite av en spexare också) så alla trodde jag skojade, det gjorde jag inte, hahaha!