Via Natalie har jag lärt känna världens mesta och bästa tjejer från Brasilien, L, C och H. De lär mig att se livet från nya perspektiv och framförallt är de mästare på livsnjutning. I fredags skrev Natalie i vår lilla smsgrupp "tjejer har ni några planer i helgen?" la i från sig telen och jobbade några timmar bara för att se att de planerats sushi och cupcakes kväll hos OSS. Hahah vid 20.00 knackade de på dörren, 21.30 kom sushin och H hade bakat så fina cupisar. Fint med sådana vänner.
 
 
 
Vår fina vän L fyllde år och frågade om vi kunde "hosta" hennes party, självklart! Alltså wow var de party på Herbert Lane den kvällen! 30 personer dansade in, brassar, svenskar, irländare, spanjorer och italienare. L hade beställt så galet mycket sushi, H som är bagare hade bakat en fantastiskt fin tårta. De var en kväll att minnas.
 
 
 
 
I mitten av feburari kom min mamma hit, gissa om de var livet. Tyvärr visade sig Dublin från sin allra värsta sida och gav oss spöregn i typ 72 h non stop. Men vi krigade på, jag lurade med mamsen på cliff walken, pubrundor och lite shopping. Så kul att få vissa hur jag har de här borta.